• Klarna Checkout
  • Snabba leveranser
  • Gratis frakt över 1000:- 
  • Bra att veta!

Vänligen välj företag eller privat

Privat inkl. momsFöretag exkl. moms

Fallskyddsräcken

Upptäck RSS Temporärt Fallskyddssystem - Snabbt, Säkert, Kvalitet från Holland

Letar du efter ett pålitligt temporärt fallskyddssystem för tak? Upptäck RSS, en kvalitetsprodukt från Holland som erbjuder enastående säkerhet och effektivitet.

🚀 Snabb Montering: RSS fallskyddssystemet imponerar med sin snabba och enkla montering. Du sparar värdefull tid och kan komma igång med ditt arbete på nolltid.

💡 Smidig Konstruktion: Varje enhet är designad med en låg vikt och är lätt att montera. Du behöver inte längre släpa med dig tung utrustning – med RSS får du bekvämlighet och prestanda i ett.

🛡️ Säkerhet i Fokus: Med fallskyddsräcken som passar perfekt i hängrännor eller på kanter över 60mm höjd, erbjuder RSS optimal säkerhet. Det vilande armen som ligger mot fasaden ger extra stabilitet och trygghet.

👍 Fördelarna: RSS Temporärt Fallskyddssystem ger dig mer än bara enkel montering. Ingen obehörig kan beträda byggnadsställningarna från marken, och systemet är godkänt upp till 60 graders lutning enligt EN13374.

Välj det temporära fallskyddssystemet som prioriterar säkerhet och enkelhet. Med RSS kan du vara säker på att du har valt kvalitet och pålitlighet. Upptäck RSS idag och ta ditt arbete till nya höjder med trygghet och effektivitet.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: