• Klarna Checkout
  • Snabba leveranser
  • Gratis frakt över 1000:- 
  • Bra att veta!

Vänligen välj företag eller privat

Privat inkl. momsFöretag exkl. moms

Varseltröjor Klass 2 & 3

Upptäck vårt sortiment av Varselklass 2 och 3 tröjor, designade för att ge maximal synlighet och skydd i utmanande arbetsmiljöer. Dessa tröjor är perfekta när hög synlighet är avgörande.

🌈 Hög Synlighet: Varselklass 2 och 3 tröjor är utrustade med kraftiga reflekterande band och material som gör dig synlig på avstånd, både dag och natt. Varselklass 3 är den högsta nivån av varsel. 

🛡️ Maximalt Skydd: Med högre varselklass kommer ökad säkerhet. Våra tröjor i varselklass 2 och 3 är designade för att hålla dig säker i riskfyllda arbetsmiljöer.

🌆 Arbeta När Som Helst: Oavsett om du arbetar i dagsljus, skymning eller mörker, garanterar våra varseltröjor att du alltid syns och håller dig trygg.

🏗️ Krävande Arbetsplatser: Använd Varselklass 2 och 3 tröjor när du arbetar nära trafik, i byggområden eller andra riskfyllda platser. De är en viktig del av din personliga skyddsutrustning.

🔍 Utforska Alternativ: Vårt utbud av Varselklass 2 och 3 tröjor omfattar olika stilar, färger och material för att passa dina behov och preferenser.

📚 Lär Dig Mer: Förstå skillnaden mellan Varselklass 2 och 3 och välj rätt nivå av synlighet beroende på din arbetsmiljö och riskfaktorer.

Prioritera din säkerhet med våra Varselklass 2 och 3 tröjor. De är utformade för att ge dig det högsta skyddet och den synlighet du behöver när det verkligen betyder något. ⭐ Upptäck vårt sortiment nu för att hitta dina perfekta Varselklass 2 och 3 tröjor. ⭐

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: