• Klarna Checkout
  • Snabba leveranser
  • Gratis frakt över 1000:- 
  • Bra att veta!

Vänligen välj företag eller privat

Privat inkl. momsFöretag exkl. moms

Varsel Klass 1

Våra Varselklass 1 tröjor är utformade för att ge en grundläggande nivå av synlighet och skydd i ljusa arbetsmiljöer. Perfekta för arbeten där risken för olyckor är lägre men synlighet fortfarande är avgörande.

🌟 Grundläggande Synlighet: Varselklass 1 tröjor erbjuder en introduktionsnivå av synlighet med hjälp av reflekterande material. De är idealiska när du arbetar i områden med bra ljusförhållanden.

🛡️ Skydd För Alla: Även om risken för faror är mindre, ger våra Varselklass 1 tröjor dig ökad säkerhet. Du kommer att vara synlig för dina kollegor och andra runt omkring dig.

🌞 Ljusa Arbetsmiljöer: Använd dessa tröjor när du arbetar i områden där ljusförhållandena är tillräckligt bra. De är perfekta för inomhus- och dagarbete.

🔍 Utforska Stilar: Våra Varselklass 1 tröjor finns i olika stilar och färger för att passa dina arbetsbehov och personliga preferenser.

📚 Lär Dig Mer: Lär dig mer om varselklasser och deras roll i arbetskläder. Förstå rätt nivå av synlighet som krävs för din arbetsmiljö.

Håll dig synlig och säker med våra Varselklass 1 tröjor. Dessa tröjor är en utmärkt introduktion till varselkläder och ger dig det grundläggande skydd du behöver för ditt arbete. ⭐ Utforska vårt sortiment nu för att välja din perfekta Varselklass 1 tröja. ⭐

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: